Stationsplein 126
3844 KR Harderwijk
Tel: 0341-421921
Neem contact op

 • Verzekeringen Harderwijk
 • Hypotheek Harderwijk
 • Lening Harderwijk
 • Pensioen Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk
 • Overig Harderwijk

Geachte heer/mevrouw, beste relatie,

Vanwege het Coronavirus heeft ons kantoor ook een aantal maatregelen genomen ter voorkoming van verdere verspreiding van dit virus. Dit zowel voor uw als onze eigen gezondheid.

Als gevolg hiervan is ons kantoor gesloten voor bezoek. Onze medewerkers zijn (al dan niet verspreid) gedurende de week wel aanwezig op kantoor. Ook hebben wij de mogelijkheid om thuis te werken.

Uiteraard zijn wij wel telefonisch en per e-mail bereikbaar 0341-421921 of info@gertvanlunteren.nl

Wanneer u documenten wenst af te geven dan kunt u dit altijd in de brievenbus doen. Wij nemen dit zo spoedig mogelijk in behandeling en/of nemen telefonisch contact met u op indien hier vragen of opmerkingen over zijn.

Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen en wensen u en uw naasten een goede gezondheid toe in deze bijzondere tijd.

Met vriendelijke groet,

Gert van Lunteren en medewerkers

Particuliere Verzekeringen

Voor particuliere verzekeringen bent u bij ons aan het goede adres, wij kunnen u persoonlijk adviseren.

Gert van Lunteren Assurantiën BV neemt uw wensen en mogelijkheden onder de loep en komt met passende individuele verzekeringen of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin.

Lees meer

Direct verzekerings informatie


Selecteer de verzekering waarvan u het voordeel wenst te berekenen.

Zakelijke verzekeringen

Elk bedrijf dient zich te verzekeren tegen risico's. Het is van belang om bepaalde risico's via verzekeringen af te dekken, wij als Gert van Lunteren Assurantiën BV kunnen u hierbij helpen.

Gert van Lunteren Assurantiën BV neemt uw wensen en mogelijkheden onder de loep en komt met passende bedrijfsverzekeringen of een voordelig MKB pakket.

Lees meer

Direct verzekerings informatie


Selecteer de verzekering waarvan u het voordeel wenst te berekenen.

ZZP Verzekeringen

Verzekeringen voor ZZP-ers zijn belangrijk, denk alleen al aan aansprakelijkheid of rechtsbijstand. Risico's die je als ZZP-er niet wil lopen.

Gert van Lunteren Assurantiën BV bekijkt met u de mogelijkheden en komt met passende ZZP verzekeringen of zeer voordelig ZZP pakket special gericht op de ZZP-ers.

Lees meer

Direct verzekerings informatie


Selecteer de verzekering waarvan u het voordeel wenst te berekenen.

Pensioen

In veel arbeidsvoorwaarden is een pensioen opgenomen. Dit houdt in dat u later kunt genieten van een aanvullend pensioen. Echter is het toch belangrijk om uw pensioen goed in de gaten te houden. Want er verandert voortdurend van alles en dat kan van invloed zijn op uw pensioen.
Uiteraard wilt u na uw pensioen hetzelfde leven als voor uw pensioen. Dat betekent dat er voldoende inkomen moet zijn. Een pensioen, als aanvulling op de AOW, is daarvoor de meest voor de hand liggende oplossing.

Lees meer

Overige

Overige zaken waar wij (MKB-)bedrijven, particulieren en ZZP'ers bij begeleiden zijn vermogensbeheer, opmaken van beleggersprofiel en bedrijfsscans.

Vanwege onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening hebben wij een groot netwerk opgebouwd in de regio rondom Harderwijk. Mocht u desondanks financieel advies willen voor een specifiek gebied wat wij hier niet genoemd hebben dan raden wij u evengoed aan om contact op te nemen. Mochten wij u niet kunnen helpen dan kunnen wij u een specialist uit ons netwerk aanraden.

Contact

Adviseur in Harderwijk

Bent u op zoek naar advies over verzekeringen of pensioen in Harderwijk? Gert van Lunteren Assurantiën BV voorziet particulieren, MKB bedrijven en ZZP-ers van persoonlijk financieel advies.

Met onze jarenlange ervaring kijken wij vakkundig welke verzekeringen bij uw persoonlijke situatie en wensen passen, niet alleen voor nu maar ook voor in de toekomst!

Persoonlijk in verzekeren

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van financiële zaken. Consumenten kunnen zelf eenvoudig via internet informatie inwinnen en voordelig een verzekering afsluiten.

Uiteraard kunt u deze zaken ook via ons regelen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!